Ромелу Лукаку определено няма да играе за Рома през следващата кампания.

...
Ромелу Лукаку определено няма да играе за Рома през следващата кампания.
Коментари Харесай

Рома ще замени Лукаку с нов нападател, носил екипа на Челси

Ромелу Лукаку несъмнено няма да играе за Рома през идната акция. Причината е, че италианският клуб, в който той играеше чартърен, не е податлив да закупи правата му.

Челси пък няма да реализира нов наем на нападателя и през лятото ще желае да продаде белгиеца. " Сините от Лондон " се надяват да получат цялостния размер на откупната уговорка в размер на 38 милиона паунда, която бе избрана през предишното лято. Рома няма да я заплати, само че информациите в Англия сочат, че има няколко клуба, които желаят да го създадат.

Челси ще включи получената сума в бюджета за привличането на голмайстора на Наполи Виктор Осимен. Рома пък ще търси нов вид за централен нападател. Според " Гадзета дело Спорт " един от любимците за това е различен някогашен нападател на Челси - Миши Батшуай. Белгиецът игра във Фенербахче в последните два сезона, а Челси ще получи и % от възможна последваща продажба на Батшуай.

Опциите на " Олимпико " включват и още един някогашен състезател на Челси - Тами Ейбрахам, който се завърна след тежка контузия.
 Рома няма да задържи Ромелу Лукаку
Рома няма да задържи Ромелу Лукаку

Това оповестяват италиански медии
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР